Nieuws

 • Corona nieuws update

  Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het Coronavirus. Dit heeft invloed op het leven van iedereen.

  Lees meer
Meer nieuws

Ervaar I'm in nu met de Gratis Intakegesprek

Milon Club I'm in in Weert helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Intakegesprek. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij I'm in bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij I'm in ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Merel (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van I'm in voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij I'm in."

Stel niet uit, start met de Gratis Intakegesprek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Milon Club I'm in in Weert is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij I'm in ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intakegesprek.

 

Nieuws

 • Corona nieuws update

  Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het Coronavirus. Dit heeft invloed op het leven van iedereen.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

I'm in
Wittevrouwenstraat 17
6001 BM Weert

0628577440
 • Jacqueline

  "Heerlijk begin van de dag, ben zo blij dat ik hiermee gestart ben. In 3 maanden tijd zoveel fitter en krachtiger geworden. "

  Jacqueline
 • Frank

  "Van nooit naar 2 x per week trainen, een goed gevoel, een stok achter de deur en altijd een gezellig praatje"

  Frank
 • Sandra

  "Trainen bij I’m is voor mij, gezond trainen onder de juiste begeleiding, tijd voor mezelf en (fysieke) grenzen verleggen"

  Sandra